Zeneblog

Druida Borealis – Format Earth

Nem szoktam trance zenéket írni. Főleg nem szoktam 140 bpm-es tempójú zenéket írni. Tegnap azonban láttam egy dokumentumfilmet a Spektrumon. Nagyon érdekesnek találtam és elkezdtem felvenni. Közben persze nyomkodtam a midibillentyűzetet. Sokszor szoktam így zenélgetni. A film arról szólt, hogy mi történne a Földdel, ha egy 500 km átmérőjű égitest ütközne (kb, mint Magyarország) vele.

Hatalmas tűztenger indulna útjára, felégetve mindent. Elborítaná a szárazföldeket és felforralná az óceánokat. A víz elpárologna, nem maradna más csak a só. Majd megolvadna a földfelszín, és ezzel letörölne minden életet, ami addigi formájában körülöttünk létezett.
Illetve érekes módon van az életnek olyan formája, amely mindezt túléné, és útjára indulna, hogy újra virágzó, kék bolygóvá váljon a Föld.

Ha Isten arra gondolna mostanában, hogy kéne valamit tennie a tőle egyre inkább elforduló, istentelenné váló emberiséggel, akkor talán ezt fogja művelni velünk. és ha ezt egy számítógéppel szándékszik majd levezényelni, akkor a parancs az lesz, hogy Format Earth: /y.

Druida Borealis – Format Earth

Creative Commons Licenc
Druida Borealis Druida Borealis – Format Earth című műve Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Ne változtasd! 3.0 Unported Licenc alatt van.
Based on a work at druidaborealis.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://druidaborealis.com.